maanantai 12. marraskuuta 2012

Näyttelyt ohi

Huhhuh mikä viikonloppu takana!
Perjantai meni tosiaan aikalailla näyttelyvalmisteluissa, kuljetuskopan siivous, eväiden pakkaaminen, kaikki muu tarpeellinen autoon (esim retkituoli, ja oli siel näköjään yks kissakin, mutta sitä nappasin sieltä kyllä pois) vähän kynsien leikkuuta, vesipullojen pakkaaminen ja parin mustan nyppiminen... Romeommekin on kasvattanut niin kovasti valkoisia karvoja, että en tiedä vienkö enää näytille ollenkaan... Kaiken valmistelujen kesken Curry-tyttö haettiin vihdoinkin uuteen kotiinsa (ja oli kuulemma kotiutunutkin hienosti)

Lauantaina päästiin aikataulun mukaan lähtemään ja päästiin hyvin pupujen kanssa perille messariin :) Perillä leikkasin vielä viimeiset kynnet, ja huomasin nyppiä Romeota vielä vähän lisää.. Muutoin vietin aikani lähinnä kanien läheisyydessä istuen - on niin kovin raskata tällä vatsalla kävellä pitkiä aikoja -_- Mutta kävin  inä keskellä päivää parin tunnin messukiertelylläkin - eipä löytynyt mitään ihmeellistä, kovin huonosti oli ilmaisnäytteitä jaossa, pari näytettä sain kissalle, sitten löytyi pehmustettu heijastinpanta Jaska-pukille vitosella, ja tuoretta leipääkin ostin, ELMA-puolelta jäi vähän ikävä maku vuohiyhdistyksen ständistä - niillä oli mukanaan 3 kevään pukkikiliä, todella likaisessa kunnossa :( Muutenkin oli messuilla esillä jotenkin vähän porukkaa tällä kertaa :o toki yleisöä oli ihan riittämin...

Tuomareilla oli aika tiukka linja, ja pisteet taisivat pyöriä keskimäärin siinä 92-93 tienoilla kaikilla roduilla.. Toki siellä jaettiin muutamia sertejä sekä kunniamainintojakin ;)
Meidän pupujen saavutukset: 92; 2x93; 2x93,5; 94; 2x94,5.

Kapu-poika lähti uuteen kotiinsa, ja meille saapui Candy-tyttö <3

Sunnuntaina minua sattui niskaan jo heti aamusta, ja loppupäiväkin meni tuskaillen, muutaman tunnin vietin messuja kierrellen, jotain pientä turhaa tuli ostettuakin.. loppuaika koitin pysyä hengissä istuen..
Illalla pääsin suht nopeasti lähtemään, ja ehdin jopa kotiin ennen kuin tytär tuli isältään :)
Puput olivat kyllä onnessaan kun pääsivät kotiin omiin häkkeihinsä!

Nyt on näyttelyt käyty tältä vuodelta - ensi vuonna ois tammikuun lopulla LU, mutta itse en ainakaan pääse sinne (laskettu aikani ihan lähellä, enkä muutenkaan pystyisi jättämään tätä eläintaloutta kolmeksi päiväksi), koitan saada joitain pupuja sinne kuitenkin jonkun kyydillä.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti