torstai 21. maaliskuuta 2013

Pupulan kevättä

Ulkona vaan talvi tuntuu jatkuvan, vaikka aurinko päivisin lämmittääkin, mutta kanilassa on kevät, siellä pienet pörröiset pallerot jo pomppii häkeissä, ja lisää palleroita pitäisi olla kuunvaihteessa tuloillaan <3

Blåsippans Alexius

Kanilassa pörrää jopa kärpänen - vaikka niitä ei edes kesällä siellä ollut... -_- (niitä epämieluisempia kevään merkkejä)
Kevätsiivousta siis voisi kohtapuolin miettiä tekevänsä siellä (siis normisiivouksen lisäksi)


Blåsippans Cascada

Blåsippans Black Pearl
Kaninpoikasten nimeäminenkin koitoi harvinaisen haasteelliseksi tänä keväänä..
Mulla on ollut lista mieluisia nimiä, joista olen aina valinnut nimet poikasille, mutta nyt alkaa lista loppua kesken - ja varsinkin uroksille sopivat nimet loppuivat kesken!
Blåsippans Mistral
Hops-Ontop's Galliano
Vielä en ainakaan ole mennyt siihen, että joka poikueella ois esim tietty aloituskirjain a-b-c- jne, koska - Mitä jos syntyy hieno poikanen johonkin poikueeseen, joka on just jonkun tietyn nimen näköinen? Haluan nimetä poikasiani vapaasti mieleni mukaan - ainakin vielä ;)
















2 Urospoikasta olisi vielä ostajaa vailla - Sinisoopeli ja valkoinen ps, molemmat hyväsukuisia ja -näköisiä ;) Luovutus alkaen 20.4...

Huomenna lähtee Untuvikko uuteen kotiin, Toiveen kanilaan.. Untuvan oli tarkoitus jäädä kotiin, mutta koska ainut valkoinen ps uros on Untuvan isä Ohto, niin päätin antaa sen pois, ja saan toivon mukaan siitä takaisin poikasen jossain vaiheessa :)

Blåsippans Untuvikko

Näyttelyyn ois tarkoitus päästä PetExpoon 27-28.4,Helsingin messukeskukseen..
Ilmoaikaa on enää viikko, enkä ole edes päättänyt ketkä sinne vien.. Varmaan näitä 'nuoria' joilla ei ole vielä pisteitä olemassa.. Toivon mukaan pysyvät karvoissaan... Mutta ei siis ole mitään 'hienoja' nyt viedä, eli ei tule mitään pottia tällä(kään) kertaa ;)

Gali

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti